Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2006, 20:41   #71
MasterX
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
@Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...

Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was.
To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...

@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...

Ostatnio edytowany przez MasterX - 12-10-2006 o 20:54.
MasterX jest offline