Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saurus Blood
Hajpero ty sie lepiej nie wypowiadaj... Bo porównójesz Flash do Delphi i do CC++... Ty nie wiesz co to Flash -.-? Flasha opanowuje się w pare dni. Tak jakby paint tylko ze rysujesz w kratkach i powstaje animacja. Tylko, że można dodać efekty. Co będe gadał admini wybiorą. Jak dla mnie w moim konkursie kazdy ma szanse.
|
Kazdy... oprócz tych, którzy nie mają... LOL
flash jest tak samo prosty jak html... wiec czemu nie nauczyc sie htmla... przeciez tez są edytory i nie trzeba wszystkiego pisać.tak samo nie trzeba znać tagów na pamięć. Do innych języków tez trzeba sie przylozyc, tak samo jak do flasha (fakt ze jest nieco prostszy - podkreslam NIECO). Programowałem troche, we flashu tez sie bawiłem i wiem, ze do jednego i drugiego trzeba sie CZEGOŚ nauczyc, wiec nie gadaj glupot, ze kazdy moze zrobic animacje (oczywiscie chodzi o jakąś fajniejszą bo crapa to kazdy potrafi zmajstrować).
Mysle tez, ze o flashu nie wiesz tyle co student informatyki (którym nawiasem stałem sie rok temu...i któremu pchają takie głupoty o programowaniu do głowy ze Ci sie nie sniło) Dlatego uwazam, ze to co piszesz nie jest zbyt mądre...