Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2006, 00:02   #1785
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vienek Pokaż post
heheh open battle chłopcze to nie wyspy owcze, kupiłes postać doszedłeś do relictusa i kozaczysz

jestem neutralny co do tej wojny ale większośc osób z tego forum jest z relictus lub popiera relictus. Ale obrazujecie to tylko patrząc ze swojej strony, zrobiliście dwa fragi na 50 sorcu który ma ile 500 hp ??
to tyle co do mojej wypowiedzi a lidera powinniście też zmienić, żeby zrobić jednego mass loga i nabić fraga wcale nie potrzeba zawalać szkoły

to tyle
powiem to tylko raz, czytaj ze zrozumieniem, krupnik w miescie w ktorym ma szkole nie ma netu, wiec nie moze sie zalogowac nawet na 5 min, a do mass loga trzeba ludzi, a niektorzy potrafia tylko PKowac nobow, chyba nie musze mowic kto...no i sa mocni w gebie, a jak juz co do czego przychodzi to uciekaja - przyklad jak padl xairax.

a co do wojny:
no wybacz ale nie da sie zabic kogos kto jest w pzcie, juz udowodnilismy w poprzedniej wojnie ze samym PN mozemy fragowac, rzecz w tym ze nikt z HWL nie expi, a jak expi to sa w 20 on line wiec nie damy rady, ale ciesze sie ze sie tak o nas troszczysz, nie martw sie, nas czas nadejdzie

PS:
chcialem zaznaczyc ze jedyne frago wojenne HWL to chetos~ i xairax, a reszta to tylko zdrady i atakowanie niewinnych ludzi, jak xalade, rostek~
duo~ owszem zginal ale zginal glownie od ludzi nie bedaych w wojnie, bo to jest jedyne co HWL potrafi, atakowac niespodiewajacych sie niczego, a potem tylko propaganda na forum. i owszem to jest punkt widzenai czlonka relictus ale nie ma sie chyab co dziwic

EDIT:
kolega up@
fraga moga miec 2 osoby, to ze zadnego nie mam to zadna nowosc dla doswiadczonego gracza, najwyrazniej takim nie ejstes, to oczywiste ze fragi maja glownie sorce jako ze maja niesamowite dmg, i nie, relictus to nie dominion, ludzie z dominion nawet w tych kilku fragach ktore mielsimy nie mieli zadnego udzuialu, moze z 1 wyjatkiem

Ostatnio edytowany przez pawlon - 13-10-2006 o 00:06.
pawlon jest offline