Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
No to teraz zes mnie rozwalil swoja wypowiedzia Tharrin , ze tylko pn fraguje.
Tylko czemu nie powiesz calej prawdy? No napisz to na forum , wy po prostu nie ufacie reszcie gildii (procz was pn) zawsze jak byly jakies masslogi to tylko pn robilo bo nikomu innemu nie mowiliscie o tym. to byla wasza tajemnica , wiec sie nie dziw ze tylko pn fraguje. Wy uwazacie ze kazdy inny z gildii moze byc zdrajca dlatego nikomu nie mowicie o planowanych akcjach.
A teraz sie wychwalasz ze dominion nic nie robi tylko pn? daj szance reszcie gildii!!!
Jestescie po prostu egoistami ktorzy nie ufaja nikomu procz sobie!!!!!CI co sa w relictus (nie pn) wiedza o czym mowie..
|
nie zaprzecze po czesci amsz racje, ale.. ehm uwazasz ze nie ufamy im ot tak sobie? a moze mamy powod? poza tym poweidzialem z wyjatkami, np taki gran~ byl na naszych akcjach, czemu? bo nie bylo podstaw zeby mu nie ufac to samo np marduc i ludzie od niego, nawet hybrid sie zjawil

a jesli reszta nam dala podstawy zeby im nie ufac, to juz ich wlasna wina. i nie mow ze nie mieli szansy, prawie z kazdym rozmawialem w poprzedniej wojnie, zbieralem gg, MSNy itp. taki hybrid byl dla nas nowy, tak samo jak marduc, nigdy wczesniej o nim nie slyszalem, dostali szanse, skorzystali z niej. poza tym zdaje sie wiesz wiecej na ten temat ode mnie? aha i nie mow "was PN" ja nigdy nie bylem PN, i nie bez powodu
PS:
egoista dba tylko o siebie... wydaje mi sie ze akurat moj sposob grania tharrinem do tej definicji w zaden sposob nie pasuje, czy ty aby na pewno wiesz co piszesz? wiekoszsc z was jest w tej wojnie bo musi, ja drav i paru innych kumpli jestesmy bo tak uznalismy za sluszne.
ciagle nie rozumiem, czemu ciagle piszesz tak jakby beze mnie albo krupnika reszt gildii nie mogla nic zrobic, nie widze problemu, macie vent itp, zaplanujcie akcje i wykonajcie, wedlug was jestesmy bezuzyteczni, wiec czemu nie mozecie dzialac bez nas? wykazcie panowie troche inicjatywy

ja tego nie bede mial nikomu za zle tak dlugo jak to ebdzie mialo sens a nie jakeis gluoty ktorych sie do tej pory nasluchalem w stylu zabijmy 120+ EK w 5 EK itp...