Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2006, 20:40   #1
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny Tibia.com -> Community -> Voting

Witam.

Tak sobie tylko zajrzałem na stronę Tibia.com, bo ostatnio nie mam zbyt dużo czasu i chęci, aby w ogóle grać w Tibię, ale zaciekawiły mnie ostatnie dwa głosowania (tytuły są linkami do oryginalnych ich treści):
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez redaktorów Tibia.com

Rookgaard

Voting started at October 6, 2006.
Voting ended at October 13, 2006.

Rookgaard jest miejscem narodzin każdej tibijskiej postaci. W tym tygodniu naszego głosowania chcielibyśmy, abyście pomyśleli sobie i przypomnieli początki Waszych postaci. Kiedy pierwszy raz postawiliście swą stopę na ziemiach Tibii, co myśleliście o Rookgaardzie?
  • zbyt zagmatwany - Kiedy pierwszy raz zacząłeś grać w Tibię, życzyłeś sobie lepszego wprowadzenia.
  • troszkę pogmatwany - Kiedy pierwszy raz zacząłeś grać w Tibię, myślałeś o tym, że jest on troszkę zagmatwany.
  • było ok - Kiedy pierwszy raz zacząłeś grać w Tibię, nie miałeś żadnych trudności z Rookgaardem.
  • nie wiem - Z trudnością przypominasz sobie swoje pierwsze dni w Tibii.
Mastering Rookgaard

Voting started at October 13, 2006.
Voting will end at October 20, 2006. [można wciąż głosować]

W ostatnim głosowaniu pytaliśmy Cię, co myślisz o Rookgaardzie, wyspie dla początkujących, na której spędziłeś pierwsze levele swojej tibijskiej kariery. Wielu graczy stwierdziło, że Rookgaard był dla nich zagmatwany w pewnej mierze. Dziś jako doświadczony gracz przez Rookgaard śmignąłbyś naprawdę szybko bez żadnej pomocy - ale gdybyś miał sobie przypomnieć, to jak opanowałeś Rookgaard za pierwszym razem?
  • metodą prób i błędów - Wszystkiego o Tibii nauczyłeś się sam.
  • pomogli przyjaciele - Kilku Twoich przyjaciół już grało w Tibię i to oni poradzili Ci jak przejść Rookgaard.
  • pomogli tutorzy lub inni gracze - Kiedykolwiek spotkałeś się z problemem, po prostu poprosiłeś innych graczy o pomoc.
  • manual lub pierwsza pomoc - Aby znaleźć rozwiązania, szukałeś w dokumentacji na www.tibia.com.
  • witryny fansite - Podpowiedzi na temat Rookgaardu znalazłeś na innej niż www.tibia.com stronie.
  • inny sposób - Jakoś przeszedłeś Rookgaard, ale Twój sposób nie został wymieniony powyżej.
Aż dwa głosowania na temat Rookgaardu? Co o tym myślicie? Czyżby CipSoft chciał się zabrać za "modernizację" tej wysepki?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

PS. Temat do luźnej dyskusji - NIE do "odkrywania" Spike Swordów, wymyślania nowych potworów na Rooku, czy też krytykowania autora za cel tego wątku, ani też głosowania. :-P
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 13-10-2006 o 20:42.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.