Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2006, 22:47   #6
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MvD Pokaż post
ej kolego czy ktoś mówił że oni się biorą za modernicacje rookgaardu? to narazie przypuszczenia :)
Racja, to tylko przypuszczenia. Ale jak widzieliśmy nawet przez ostatni czas, kiedy CipSoft pilnie interesował się opiniami graczy w danej sprawie, to później zwykle starał się coś z tą sprawą zrobić.

Jedna rzecz mnie tylko zastanawia:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez redaktorów Tibia.com
All players with a character of at least level 10 may vote.
Czyli, że głosować mogą także Rookstayerzy. Nie jestem pewny, czy to jest dobre, gdyż, jak wiemy (nawet my Rookstayerzy) - Rookgaard jest przede wszystkim dla początkujących.

A może to właśnie graczy poniżej poziomu 8 trzeba by było spytać jak im się gra na Rookgaardzie?

Ja oddając swój głos całkowicie nie brałem pod uwagę tego, że mam Rookstayera, tylko właśnie starałem sobie przypomnieć, jak to było ze mną na Rooku w początkowym czasie mojego grania w Tibię. I oddałem głosy (odpowiednio) tak:
  • było ok,
  • metodą prób i błędów.
Jednak wiem, że wielu ludzi nie do końca wie o co tak naprawdę chodzi w tej grze, często spotykałem się z tym, że ktoś mnie o coś pytał i nie były to pytania banalne takie jak: "jak się wchodzi na drabinkę?", ale na przykład: "czemu na Rookgaardzie nie ma depo?" lub "i co? ta wyspa to już jest cała Tibia?". Nie, nie zawsze są to dla mnie pytania banalne, oczywiście, o ile pytający poczytał wcześniej manual na Tibia.com. Ale okazuje się, że wielu ludzi zaczynając grać w Tibię po prostu błądzi i szuka odpowiedzi na pytanie o co tutaj w tym wszystkim chodzi. Dopiero, ewentualna pomoc innych graczy, czytanie dokumentacji itp. pomaga im znaleźć te odpowiedzi. A gdyby właśnie na samym Rookgaardzie znajdowały się te cenne wskazówki, np. jak wspomniałem, w postaci dialogów z NPC-ami, to byłoby im o wiele łatwiej.

Czyż nie? ;-)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tawer Redeye Pokaż post
Zapomniałem dodać , paru słów :confused:
To dodaj tutaj ;-). Tylko nie w nowym poście, żeby nie nabijac bez sensu - po prostu zedytuj powyższego posta i dopisz. :-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tawer Redeye Pokaż post
@down Dobry pomysł
Nie, no to mnie rozwaliło. ;-D. Wiem, że na zdjęciu na awatarze wyglądam na downa, no ale żeby aż tak dosadnie? ;-D

No dobra, spoko, żartuję sobie. Taki mały offtopik, wiem przecież, że "@down" oznacza odpowiedź na posta poniżej. ;-D

Pozdrowionka.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 13-10-2006 o 23:15. Powód: żarcik ;-)
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem