Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2006, 10:04   #463
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jeru Pokaż post
no tak, ale wiesz my [nie wiem jak Ty] mamy jeszcze sql... ;< i nie za bardzo jest czas zeby "coś wiecej działać".. a poza tym...
wiesz tez mam szkole i nie nazekam ^^ ucze sie przyzwoicie nie nazekam ale nie chodzi o to

Tak jak powiedzial Mynd
Cytuj:
Jeru sam dodaje screeny reszte guild sobie olala;]
I dlatego trzeba ich zmotywowac ;] ... pozatym nie dziwie sie jak w gildi z tego co szlyszalem ludzie sie wyzywaja.(kilka stron wczesniej) W sumie nie jest to kwestia ze reszta olala ale trzeba cos zrobic w srodku gildi, a potem mowidz ze olali
@Jeru
ty jestes aktualnie liderem gildi zrub jakis pozadek oczywiscie za pozwoleniem Mynda bo to on wkoncu jest Liderem pokombinujcie wywalcie 1-2 osoby z gildi ktore psuja Ja nie wiem kombinujcie a potem mozecie powiedziec ze reszta gildi olala Np taki rosol wyzywal na forum kilka osob odeszlo przez niego z gildi, albo zostaly zbanowane na forum ... mimo ze to on zaczol klutnie ... nie wiem jest wiele mozlowosci ale ten temat jest tematem ktory ogladam od poczatku i wolalbym zeby sie nie rozpadl
Dregar jest offline   Odpowiedz z Cytatem