Powiem że nim dotarłem do końca pierwszego postu w temacie (w zasadzie na początku) zdałem sobię sprawę że jak polak n00b to już musi być tzw. "n00b absolutny"to n00by absalutne bo ile razy już pisał do mnie jakiś nie znany łepek podam jeden z przykładów(oczywiście nie idealny)

:
Polak(p):hi
Ja(j):hi
J:who are you?
P

l?
J:tya. Kto ty?
P:mam pytanie
J

k wal
P

ałbyś mi jakiś eq i powiedizał gdzie expić?
J:sorx eq nie mam może później załatiwę ale nie wiem czmeu mam ci dawać. A ty na rooku jesteś jeszcze?....
P:ee a co to rook? O co ci biega?
(stracił już szansę na eq no co obrażalski jestem)
J:Wiesz nie mam czasu i idę afk więc nie pisz. Powodzenia
P:afk?
J

ignore)
Wiem że to nieładnie go tak zostawiać"na lodzie" ale ja dużo już takich msgów miałem i jak tu na wszystkie odpowiadać :/
|Nie czytałem wszystkich poprzednich postów bo myślę że traktują o tym samym co do 3 strony więc proszę nie mieć do mnie pretensji jeśli jakieś podobne odpowidzi były wcześniej( a myślę że do wielu polaków tak pisano)
Innym faktem jest że wśród polaków trafiają się naprawdę świtni bezinteresowni koledzy(przykładu nie podam żeby nie przynudzać

) którzy potrafią pomóc w ciężkich chwilach na przykład uhając, co jest wielce dobroduszne i chwała im za to.
A teraz podam NAJGORSZY przykład co może zrobić n00b z lvlem na przykład 50. Otóż kiedyś mi kolega mówił że wybrał się na qest orc forest. I zabrali łepka który chciał się z nimi zabrać a że szukali blokera to akurat im się miał przydać(łepek miał skille powyżej 75). Gdzieś w śrdku drogi(a trochę błądzili) okazało się że bloker nie ma już uhów

, ale k**** nie chciał się przyznać i myślał że już są przy końcu. W ten sposób padł trochę dalej i panowie sorcerzy i palladyni zostali bez 1 blokera(został tylko 1) Szybko zaczęli energicznie zawracać... padło kilku palków i sorcerów przez je*****o blokra kafarka . Na dodatek zaczął potem wyzywać że to przez nich bo za dużo błądzili

..
LITOŚCI JAK TU MOŻNA BYĆ WYROZUMIAŁYM DLA KOGOŚ TAKIEGO!
A na koniec dodam że WszechStronny bardzo się vpostarał z tym tematem i chwała mu za to(W konću nie ee pisać "PLX")