o tak pamietam jaksię kiedyśw to grało,przeszedłem Doszczędnie (tylko nie miałem 150/151 poków) Red'y i Yellowy (troszke się różnią) , a teraz pytanie dla nadal grających : mieliście kiedyś Mew (nie mylić z MewTwo) w Red'ach lub Blue bo ja tak jak będziecie chcieli (i nie wiedzieli jak zdobyć) moge napisać, odrazu muwie e występuje we WSZYSTKICH wersjach (japońska itp.) miałem nawet takie dziwne coś co nazywaliśmy "Wirusem" z kolegami

.a Mew rządzi. fajne są bugi w starszych wersjach (miedy innymi ten "Wirus") Silver/Goldy też przeszedłem (tylko bez Full pokedex'u) Ruby/Shaphire nie przeszedłem całe (niestety). W redach/yellowach i silver/gold miałem wiekszość tych "Rare" poków (Zapdos, Moltres, Mewtwo, w BLue/red Gengar, Alakazam, Machoke (czy jak on miał) i jeszcze jeden przez wymiane.) I wszystkim grającym w Silver/gold/Crystal (chociaż jak ktoś się tym interesował to pewnie przeszedł) Trenujcie Pid
gey'a na początku nie pozorny ale na koniec ma Wing atack (Według mnie jeden z najlepszych ataków) oraz Dratini w ostatniej formie wymiata.
Jak się znam to zaraz wpadną jakieś noby "Pokemony są do h**a" chociaż był o napisane "Nie lubisz nie pisz"
a Podsumowując ... ale się rozpisałem

aaaa i oczywiści niekture się robiło po pare razy