Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir
Ochh królu nie masz fraga  Mistrzu wybacz mi że nie dałem się wam zabić
Prosze Cię wybacz mi  Zrobie dla Ciebie wszystko Kochanie  Jesteście zajebiści.
P.s. Ciekawe co by nasz mistrz pvp Tharrin zrobił w sytuacji gdy leci na niego z 15 chłopa w tym 134 ms 
Btw. Tharrin wyjdź noobie...Nigdy nie będziecie mieć na mnie fraga 
|
Niewiem czy wiesz "mistrzu" ale wlarzenie do parchementa ma tyle samo sensu co rzócenie fire bomby i skakanie po niej ,wieksze szanse przezycia imalbys robiac X loga , jedyna sluszna sytacja w kotrej nalerzy pojsc do parchement room to ta keidy goni cie banda niedorozwoji ktora zwarta gropa podarzy za toba do pomieszenicza.. prosty i oczywistym jest, ze napewno NIE WSZYSCY WLZELI BY TAM ZA TOBA, co znacyz ze jakbys wylazl z tamtad zywy i potem udal sie do "kratki wentylacyjnej" i tak na dole czekalo by na ciebie "pare" osob gotowych zatrzymac cie na czas arz resta dolaczy , kiedy ktos cie zlapie w hero cave na edron , jedynymi opcjami jest :
A. ucieczka z hero cave
B. wylogowac sie
C. wejscie do Anni / DH ques room (jesli agresorzy nie maja takiej mozliwosci)
D. zrobienie z siebie idioty i zabicie sie samemu (ta opcje ty wybrales)
Jesli myslisz ze "nie dopuszczenie przeciwnej gildi do sfragowania sie bylo leprzym wyborem od walki o zycie (pamietaj o tym ZE ZAWSZE JEST SZNASA NA PRZERZYCIE DOPOKI NIE WIDAC NAPISU "YOU ARE DEAD") to sie gleboko mylisz , pamietaj o tym ze my dopielismy swego , chcielismy ciebie ujebac, padles , co stracilismy ? nic , zaoszczedziles nam run i unjust'ów , w swoje obronie pewnie poraz kolejny zaczniesz krzyczec ze nie "zdobylismy fraga" , ale odpowiec sobie sam , kogo to tak wlasciwie obchodzi ?