Ludzie, mi się NAPRAWDE nie chce fake'ów robić...
Ze mną jest jak z innymi:
Crowal - pełno śiwtnych fake'ów, ale dorasta i przestaje mu się chcieć... Zresztą ostatni komentarz który tu dał był jakieś 2 miechy temu, ja przynajmniej was odwiedzam... (ostatnio aktywny trzy dni temu)
Avager - Świetna kariera, ale też już mu się to przejadło, niedługo 18 (winszuje) i się mu nudzi i nie chce. Co jakiś czas (3 miechy) walnie coś nowego i tyle... mimo to efekt jest zadowalający...
Oni są na forum dłuuuugo...
Ja dołączyłem tutaj rok temu ale oglądałem ten dział już dużo wcesniej (jeszcze na początku wakacji...). Teraz, po roku daje tylko paski. A w podpisie mam inne fake'i żebyscie mogli obejżeć. Ale nie każe komentować (no dobra, jes mapis kooment, ale to dlatego, że mi się zmienić nie chce

).
Emaryturka, ech... starzeje się. Kiedyś, na początku, tak samo ja Veruis byłem. Pierwszy fake nie okazał się jakimś super śiwtnym, ale drugi był już dobry. Tak samo 2 co drugim temacie mój post był ostatni. Pomagałem noobom. Ale teraz już widzę, że to nic nie daje. (Mój ulubieniec -
Mati
Nieograniczona Smier). Ba, nie było tematu, którego bym NIGDY nie skomantował. Ale czas leci, gimnajum już w pełni, nauka. Z tego nie mam czasu na fake'i.
Rozpisałem się, ale mam nadzieję, że przeze mnie ten dział nie upadnie.