Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2006, 22:51   #1
Imho
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2006

Domyślny Sorc .. Jaki armor

Chciałbym zacząć tak:
Wiem, że jest wiele tematów co lepsze dla sorca b robe czy c arm, ale przeszukalem je wszystkie i nie ma tam uwzględnienia 19 lvl na którym sorc dostaje WAnd Of Plague i 26 lvl kiedy walczymy Wand Of Cosmic Energy kiedy to trzeba stac bardzo blisko / bezpośrednio przy celu ataku. Ja właśnie gram sorcem (21 lvl ), ale nie jest to moja 1 postać i nie wiem czy lepiej kupic b robe czy c armor. Przy odpowiedziach proszę o uwzględnienie tego, że na tym lvlu musze obrywać hity od potwora na ktorym expie. Ja expie na Cycach jak wielu z was zapewne, jest też opcja siedzenie na rotwormach do 33 lvla lecz nie korzysta z niej zbyt wielu tibijczyków. Prosze o pomoc ! ,ponieważ chcialby kupic ktoryś z tych armorow, Aha i jescze jedno: na moim świecie( Harmonia) róznica w cenie nie jest zbyt wielka...

@M4r3X No ok tylko ... zobacz, że nawet c arm jest lżejszy od plate ( imho plate set to bull shit, bo p arm waży 120 OZ ) a wiec zoastaje mi miejsce na 200 gp wiecej a z b robe na okolo 1k co na moim lvlu robi WIELKA różnice

@@@
Chciałbym w tym temacie zamieścić jeszcze jeden topic ... szkoda robić śmietnika

A mianowicie czy lepiej mi na 25- 30 lvl ( przyszłosć ) będzie kupic BOH czy B fobe + k legi + crown helmet ( na moim świecie to taki sam wydatek ) ??

Ostatnio edytowany przez Imho - 16-10-2006 o 16:19.
Imho jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.