Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2004, 21:22   #15
adas1991
Użytkownik forum

adas1991's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Kraków

adas1991 ma numer GG 2322204
Problem Ekhm..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
Czasy z podświetlaniem listów i zabieraniem kasy już minęły. Jako pracownik Poczty Polskiej wypraszam sobie -.- Poza tym musisz wiedzieć, że nie ma możliwości, żeby list polecony zaginął. Jeśli uważasz, że tak się stało, idź to zareklamować z potwierdzeniem nadania. Za zagubiony list polecony Poczta Polska płaci bodajże 150zł, nie pamiętam dokładnie.

Co do tego wysyłanie monet w kopercie... lepiej kupić sobie większą kopertę, taką specjalnie zabezpieczoną od wewnątrz. Wtedy nie będzie problemu.
Jeśli wysyłamy same banknoty, to ja zrobiłem to w sposób, jaki już napisałem: składam kartkę, do środka wkładając kasę.

@Sty!a: Przesyłki polecone priorytetowe z Polski dochodzą na terenie Europy do 3 dni roboczych. Dziwne, że jeszcze nie masz. Jak w poniedziałek jeszcze nie będziesz miał pacca (raczej popołudniu), idź zareklamować ;]

Nie mam nic do Poczty Polskiej ale jakos ja wyslalem juz 3 razy 22$ dokładnie na ten adres i nie mam pacca

Kiedy juz 3 raz wysłałem i Pacca nie otrzymałem kolega powiedział żebym mu pacca zrobił. Daj mi acc nr. i passowrod zrobilem all tak jak wczesniej zawsze robilem i on miał pacca :/ . Po zgłoszeniu reklamacji nie dostałem żadnej informacji.

Dziwne niepawdaz ?
adas1991 jest offline   Odpowiedz z Cytatem