Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jura
Kilka opcji do wyboru:
a) nie zauwazać wojny
b) być z Ordo~
c) być z gildia Vury
d) nie być ani tu ani tu
ad a) może ktoś mi powie jak nie zauważyć że Phyre wracają i sobie pkuja? Bilbus nie zauważył i padł.
ad b) jak być razem z Phyre? ludźmi ktorzy tyle pkowali a teraz Wizz sobie dla jaj wali posta na tibia.com forum ze niby przeprasza. Irony. Btw. Ordo i ludzie z tej gildii juz nie pierwszy raz zapraszaja Phyre do gildii. Pamietacie Sudisha i Jilixi podczas pierwszej "wojny"? Ludzie z Ordo~ świeci też nie są. Wystarczy przypomnieć sobie slynny pk team shargasa, Seykotrona i innych.
ad c) Moze ktos mi powie jaki powod miala ta gildia by zabic 2 ludzi z Ordo~? Zabijali znajomych ludzi z Viribus~? Jakbym ja mial za to atakowac to musialbym zaatakowac prawie kazda gildie na Nebuli. Ludzie z Viribus swieci nie sa. Przyklad? Kaziu Zabijaka i jego nub char w pk guild? Chronil swoich kumpli z pk guild - blokowal mi droge i uhal. Wiecej? Xaemus~. Ban na dwoch forach to chyba nie przypadek. Silver Chan? Ja nadal pamietam jego klamstwa byle tylko chronic Kyrio. Arthas? Na calym servie szumi o jego nubku sluzacym do pkowania.
ad d) ja to wybralem. Jesli ktos zna alternatywe to niech powie. Chetnie zobacze jakie sa inne opcje.
btw. Webi, kogo zabil Morrderca i ile z nich bylo unjusted? (nie chodzi mi o skulle, skull system jest dosc idiotyczny).
|
mm co gorszego:
Zobaczyc jak twoi kamraci z walk ze szwedami maja cie teraz w dupie i chca sie ciebie pozbyc
czy tez moze zobaczyc jak ci zli szwedzi pomagaja ci i walcza z toba jak brat z bratem
anyways Juroqu nie masz prawa o czymkolwiek pisac poniewaz w kazdej wojnie gowno robiles i gowno bedziesz robil jeszcze masz czelnosc nazywania kogos "coward" wielki mi Kazo warrior.