Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lig@
"Sposób na gs'a" - na to akurat nadział się mój kumpel z klasy (pozdro for Puza ). Postanowił kupić gs'a . Wziął kasę i idzie do miasta by dokonać transakcji. Kiedy oboje dali trade sprzedawca wcisnął cancel. Było tak kilka razy pod rząd. W końcu dał accept, mój kolega też dał z rozpędu accept (widział, ze koleś wcześniej miał gs) i okazało się, ze mój kolega kupił za 10k two handed sword'a. Ludzie często próbują sprzedawać inne rzeczy, a potem dają np. label'a ale gs i two handed sword jest najczęściej używany, ponieważ obie bronie są baaardzo podobne.
|
Z blue robe i z cape chyba tak to sie nazywa toco wypada z witcha tez jest lekko podobne do br bo niebieskie ludzie nato tez proboja oszukiwac
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lig@
Innym rodzajem kradziezy jest zabójstwo na zlecenie. Idziesz z duża kasą do miasta by dokonac transakcji (często jest to transakcja - widmo, znaczy, ze jej nie będzie). Kiedy zbliżasz się do bram miasta można Cię łatwo znależć (najlepiej ab'd - jedna brama) a wtedy giniesz tracąc kasę.
|
Ja zawsze gdy mam cos kupic za duza ilosc kasy to wysylam se kase do danego miasta wktorym jest ziomek co ma mi cos sellnoc sam raz na wlasnej skorze sie przekonalem otoz idac se drutem z carlin do abu sellnoc vampirke kupcem byl jakis 11 lvl mialem jzu podejzenia doszlem do dp a on mowi choc do mojego domku bo mam kase wnim noto ja zanim poszlem schowalem vampirke w dp no i ide zanim dochodzimy do pewnego miejsca ja patrze lezy se 100 gp to czmeu nie wziasc i go wyprzedzilem biorac to a nagle patrze on zuca parcela i mnie bloka i zaraz doszedl domnie elf arcanist nie mialem eq ani nic czym bym mogl go zabic bylem bez eq wiec tamty ciagle pisal muahahah a ja mu napsialem ze zostawilem vampirke w dp i ze mam go w d**ie bo nie gram ta postacia pamietam stracilem lvl z 29 na 28

nic takeigo sie nie stalo ale to tez mozna dopisac do poradnika tylko pozmieniac zdania.
P.S ogolnie poradnik ladnie napsiany

[CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42
[CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl
[CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl
[CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl