Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2006, 14:40   #811
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Knaak The Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sonik'ex Pokaż post
Wiecie jak bedzie? bedzie tak-jesli masa wygra! serwer bedzie ten jednym welkim gownem czyli-Masakratus (Rudy Bartek) -Cesar i jego podwladni Rzymianie knak wicka i reszte pacanow!
GZ WIELKIE GZ dla Scythe -( zapoomnailem nowej nazwy gildi ]).Tylko oni powstrzymuja Rudzielca.Sowqu Juroqu -Neutralni? ehh.Tak jak friida napisal powinniscie cos z tym zrobic ale wy nie nie! chcecie expic -.-.Przyjdzie nawas czas.
Morrderca chcail byc neutralny i co? padl bo byl neutralny!.Rudzielec go zabil
Aha i jeszce jedno Rudzielcu...Zabiles Morrderce ale niewlicza sie to w fraga bo niebyl on w gildi jeszcze huehuehue papq

server bedzie gównem o ile Scythe wygra, wyobrazcie sobie Kazia jak nabije 150 lvl hahah albo Castora

Morrderca chcial byc neutralny?? bil mi noob chara chyba z 30 minut i nie zabil =p dopiero jakis 3 owner arthasa na kael'knighcie wpadl i dobil mnie jak nie mialem uh, pomimo tego ze mialem full atk i war hammera to stracil jeszcze z 2-3 uhy zanim mnie dobil

zabil takze inne noob chary pomimo tego ze Masa i inni mu pisali zeby poprostu zostawil je, bardzo fajnie sie skonczylo,ze kootka padl aka 2 owner morrdercy padl po tym jak sie sam strapowal

cya =)

btw. Czemu wspomniales akurat o mnie albo Wicce, łomot dostales moze kiedys ? =)
Knaak The Sorcerer jest offline