1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
Z tego co wiem Xaem jechal na 2 strony, byl po trochu z swe zeby ubezpieczyc swoja postac , a po trochu z nami , jak juz widzial ze wojna wygrana to doszedl do nas. Proste.
|
Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. [BL]To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów[/BL] ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?
3.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek
Scythe umiejetnie zaatkowalo ordo ? chyba bez honoru.
|
Alpax co ty wiesz o honorze?
4.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi
A co do Ciebie Jacku czyzby twoje uszy daly Ci jakas doskonala percepcje i stwierdziles ze Masakratus chce wladzy?
|
Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.
5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.
To wszystko z mojej strony. [BL]Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery[/BL]. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.