Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2006, 16:49   #812
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Z tego co wiem Xaem jechal na 2 strony, byl po trochu z swe zeby ubezpieczyc swoja postac , a po trochu z nami , jak juz widzial ze wojna wygrana to doszedl do nas. Proste.
Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. [BL]To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów[/BL] ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?

3.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek Pokaż post
Scythe umiejetnie zaatkowalo ordo ? chyba bez honoru.
Alpax co ty wiesz o honorze?

4.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
A co do Ciebie Jacku czyzby twoje uszy daly Ci jakas doskonala percepcje i stwierdziles ze Masakratus chce wladzy?
Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.

5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.

To wszystko z mojej strony. [BL]Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery[/BL]. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.
Elmer jest offline