Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2006, 20:23   #815
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer Pokaż post
1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.

Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. [BL]To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów[/BL] ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?

3.

Alpax co ty wiesz o honorze?

4.

Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.

5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.

To wszystko z mojej strony. [BL]Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery[/BL]. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.
boze co za kretyn, alpax nie wchodzi jak sam powiedziales na gowniana tibie.pl
a to kto zrobil tak zalosny nick to juz mnie to nie obchodzi napewno nie byl to alpax.
Bjoern Shu jest offline