Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slajt
Widzisz...
Na koloni nie spotkało mnie nic, absolutnie nic złego, poza tym, że użądliła mnie osa, ale z tego i tak były jaja i wcale nie bolało. Co do opisu - jak mogłeś zauważyć już przez jakiś czas takiego opisu nie mam, ale ciągle wkurza mnie samotność, brak dziewczyn (oh yea) i kolegów of corz. Poznałem tam ludzi, którz są dla mnie prawdziwymi przyjaciółmi (ci w szkole zasługują max na miano kolegi/koleżanki). Pewnie nie lubisz jeździć na koloni tylko dla tego, że nigdy nie miałeś tam dziewczyny bla bla bla...
Może za rok pojedź ze mną na koloni to się przekonasz jak tam jest zaj.eb.iście, jakie tam jazdy odchodzą, napewno by cię to przekonało, że kolonia jest leprza niż siedzeinie przed kompem.
Koledzy, anie dziewczyny same do ciebie nie przyjdą, ty mósisz do nich przyjść, a najlepiej zrobić to na koloni.
|
Argh... skąd ty wiesz że nie miałem ekhem... "dziewczyny" (mówienie "mieć dziewczynę" wydaję mi się jakby ktoś mówił "ona jest moja")? Wprawdzie znałem ją przez neta (nigdy z nią nie rozmawiałem ani ona mnie nie widziała), ale... a ty od razu masz włochate myśli! Co do opisu: przez jakiś czas go nie masz, ale w chwili, gdy pisałem ten post (to był 1 dzień po Twoim przyjeździe) wciąż "nie mogłeś pogodzić się z losem"...
Przejdźmy do sprawy wyjazdu z Tobą na kolonię... wolę czyszczenie szaletu niż przebywanie z Tobą w jednym pokoju (lubię inteligentne towarzystwo)! I dlaczego piszesz, że kolega z klasy może być tylko kolegą, nie przyjacielem. Ja męczyłem (no dobra, uczyłem) się z Tobą przez ponad 6 lat a ty wciąż nazywasz nas "kolegami".
Pogadajmy o jednej sprawie... coś cię w korbę pizgło! Siedzenie przed kompem gorsze od kolonii?! Jak można być tak... hmm... niesubordynowanymodłamkiem wirtualnej natury?!
Zaraz, zaraz... ty uczysz mnie jak postępować z kobitkami?! TY, marny gracz, MNIE, człowieka który od 8 lat nosi na podwórku ksywkę GWAŁCIK?!
Zaraz Ci dam... pomyślę nad karą i podam Ci na gg. Szykuj się na lańsko.
BTW: Z ludem z IRC zrobiliśmy mini-przeróbkę pewnego utworu:
"Brunetki, blondynki, ja wszystkie was dziewczynki, przeleeeecieć chcę!"