Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2006, 22:49   #4409
Aeglos Tribunal
Użytkownik Forum

Aeglos Tribunal's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azaroo Pokaż post
@up
Gratz, szalejesz

@danubia
Ehh.. jakos da sie zyc ale chyba najwiekszym problemem na Danubi jest to.. ze kiedy zabijemy np jakiegos 20+ levela.. to zaraz moze nam wyskoczyc ze swoimi hlv kumplami.. nie zakladam ze z BB mozliwe ze z innych gildi (lol). Denerwuje mnie to, ze np. ja mam ten 73 lv.. to nie jest chyba az tak malo ( tak mi sie zdaje, interpretujcie to jak chcecie) i malo kiedy spotkam sie z szacunkiem wsrod mniejszych leveli.. kiedy prosisz np takiego 50~ zeby byl mily itp. ten odrazu zaczyna cie straszyc itp.. nie czujesz ze masz ten wiekszy lv.. a moim zdaniem mniejszy lv od ciebie.. powinien czuc do ciebie jakis tam "respekt", i zabojstwa typu "4fun" tez nie powinny sie pojawiac.. bo jest to poprostu zalosne - mam nadzieje, ze to wszystko nie wyglada jak jedno wielkie maslo maslane Ale takie jest moja zdanie, i tak uwazam. Tak jak Yangs wspomnial, nie kloccie sie, nie ma to najmniejszego sensu a po co maja nam temat banowac czy zamykac? przeciez tego nie chcemy Ludzie szanujcie sie!
Hehe jak zawsze pozytywna myśl w Twoim wykonaniu masz rację nie ma się co kłucić ja tylko wyraziłem moje zdanie.

@Ter:
Masz rację nie było Cie ja zaczynałem grę na Danubi jak jeszcze Pala miał 100 LVL i byli z przodu z Raistlinem i Shtahet , ale cóż świat się zmienił , ale i tak żałuję , że Mythos odeszło . A z Polaków z tego co wiem to był tylko Valgerd u nich i był również Lord Regen (dla tych co nie wiedzą nie jest szwedem , ani Polakiem , a kim to zostawię dla siebie).

@Harru:

Jak tam PM dla mnie z numerem GG ? xP
Aeglos Tribunal jest offline   Odpowiedz z Cytatem