Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2006, 22:52   #2555
sokzu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas Pokaż post
(lub ubijać noobków) aby sobie spokojnie grać
kurcze, tak sie zastanawiam kogo rozumiesz przez noobka, bo jezeli takiego z definicji czyli natręta, celowo przeszkadzajacego innym w grze to sie zgodze
niestety istnieje tez zle interpretowana definicja tego slowa tj ktos kto po prostu nie gra dlugo, zginal w glupi sposob czy tez nie ma skilla w pvp (jezeli w ogole mozna mowic o prawdziwym tego slowa brzmieniu po update'cie)
tu by raczej pasowalo okreslenie newbie

zapewne kazdy z was ma takich znajomych w grze no i hmm.. sadze ze nie ja jedyny solidaryzuje sie z nimi
czy aby napewno kilver zabija takich prawdziwych noobow? nie sadze. znam kilka osob ktore zostaly przez niego zabite i to z pewnoscia nie sa nooby a normalni, w wiekszosci dorosli ludzie

no tak.. ale bez tego by nie bylo pvp heh
tylko po co zabijac sie nazwajem tzn polak polaka ot tak po prostu?
staram sie zrozumiec takie osoby ale jedyne co mi przychodzi na mysl to po prostu mlody wiek(nie jest to regula jednak) i to co sie z nim wiaze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas Pokaż post
Najgorsi są tylko fałszywi gracze, którzy sami są "cieniasami" i wysługują się innymi do załatwiania swoich spraw Ale ktoś w jakimś poście kiedyś już napisał, że ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu bo przecież ciężko ciągle udawć innego niż się jest w real życiu
wlasnie.. "zachowują się jak w życiu" ..
naprawde bardzo ciekaw jestem jakimi ludzmi sa ci ktorzy zabijaja innych bez powodu

PS chyba troche zbyt psychologicznie do tego podszedlem no ale coz, powoluje sie drugi raz na cytat Leonidasa:
"ludzie często w tej grze zachowują się jak w życiu"
^^
sokzu jest offline