Tharrin!!
Skopo latwo poznac ze tharrin ma jednego ownera. Caly czas ten sam styl pisania. Spedzil wiekszosc zycia w tibii. I zawsze te jego teskty jaki to on super mega hiper wielki. Tharrin tak skoksowal swoj net ze z 32kb/s ma teraz 1one!gb/s. Wlasnie dzieki temu jak go kiedys konda chcial zabil to tharrin mu uciekl bo mial tak szybki net i go konda nie mogl dogonic. Zara tharrin mi powie ze internet nie wplywa na szybkosc chodzenia. BRawo. Tharrin masz kolegow w rl> Ktos cie lubi? calowales sie z kims>
Tharrinku wiemy wiemy Krupnik cie lubi. Fajnie nie?
NAsz mistrz pvp i niesamowity haker raz mial slaby dzien. Zabily go 4-5 dragow.
Tak, nie wiem jak to zrobily, zabily. 4 dragi? Na moje nieszczescie, tez nie wiem jak to zrobilem, wybilem dragi. Ale niestety Tharrin nasz bogacz mial AoL.
Teraz na forum probuje sie wysmiewac ze skopo ze padl na podobnej liczbie demonow, a przeciez to prawie samo. Bo zielone smoki wala 170 z ognia WOW. A Tharrin na nich solo expil. Co powie tharin? NO WONTPIE. Nie mam tego w deadliscie i co cwaniaku? Dobrze Tharrinku my wiemy. Na pewno na nich nie padles bo przeciez jestes super. HWL mialo wielkie problemy z zabiciem cie. Br?
Btw tharrin jest taki zajeBONGO mastah pvp.
Pozdrawiam was wszystkich ;] ciebie Tharrinku najserdeczniej
Moze domyslisz sie kim jestem buzi buzi
Co do wojny. HWL rozwalcie tylko preliatorow xD
|