[quote=jasminka_;1033483]Chary w DoF aca np. sa do tego zeby pyskowac takim h levelka, jak Sensej, Wican czy inne Krakersy - membersy Draza ;] Taka jest prawda ze Draz ma na nich wszystkich wyjebane.. Liczy sie moze z Minavandem, Urbem i Drago.. Reszta to tylko pionki w tej calej grze ;] A w DoF.. Kazdy sie szanuje.. a jak ktos kogos nie szanuje to ma wylot ;] Nie licza sie z Levelem tylko z czlowiekiem ktory siedzi za klawiatura;] Takie jest moje zdanie. Ale jak to sie o mnie wyrazaja ja jestem tylko "suczka Corsa" haha

wiec nie musicie sie z nim liczyc

_/ DoF
_/ Kulki z Oponkow

[/QUOTE
hmm nie macie pojecia jak sa traktowani ludzie w wanted jesli sami wnim nie jestescie . Oczywiscie Draz czy Urb maja najwiecej do powiedzenia poniewaz sa najlepsi w te klocki co nie podlega dyskusji. Ale zawsze pomagaja i jescze nie bylo takiej sytuacji aby nie pomogli loyalnym osoba z gildi . Doff moze przypuszczac jak naprawde jest w wanted a ci ktorzy doszli do dof bedac w wanted sa zwyklymi sprzedawczykam (pionkami) moze to onich mowisz w powyzszej wypowiedzi kotq...-.-