Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2004, 00:17   #91
WszechStronny
Użytkownik Forum

WszechStronny's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdynia

Problem

Wiesz co Stu, jesli tak bardzo pragniesz to moge ci nawe powiedziec kto chcial nabic sobie posta, kto odpowiedzial kulturalnie, a kto bog sam wie co. I znowu cos zakladasz! Tak jak ostatnio, zalozyles ze klamie, nie majac zadnych dowodow lub pewnosci, teraz zalozyles ze wiesz o kim pisalem. Kulturalnie odpowiedzieli ci ktorzy spedzili troche wiecej niz 30 sekund na pisaniu posta, tacy ktorzy napisali pare sensownych zdan, bez tysiaca bledow ortograficznych, bez masy przeklenstw, tak ze aktualnie dalo sie to cos przeczytac, i za takie posty uwazam rowniez te ktore krytykuja mnie, ale w konkretny sposob z dowodami, a nie tak jak ty, po prostu cos zakladajac. Nabic posta moim zdaniem chcieli ci ktorzy po prostu powtarzali wypowiedz poprzednika. Nie wazne czy mnie tam popierali czy nie. Pisali to co napisala inna osoba wczesniej. Ten mi gratuluje, to ten tez w taki sam sposob, ten mnie krytykuje, to ten tez w dokladnie taki sam sposob. A bog wie co chcial np osiagnac Andrew, uswiadamiajac nam ze dawno tutaj nie pisac, ale teraz cos napisze. I co z tego? Zauwazylem nawet bez jego wypowiedzi. I co takie cos ma wprowadzac w temat? Nic, absolutnie nic. I inteligencie moj Stu drogi, przeczytaj ten temat od poczatku, to zobaczysz ze odpowiadam na zarzuty ludzi slowami ktore odsylaja ich do ponownego przeczytania artykulu, gdyz nie napisalem tak jak oni to przeczytali, i ze jesli przeczytaja powoli to zobacza tam pare slow ktore swiadcza inaczej. Pozatym o jakie ci poparcie chodzi? Co mi z tego ze oni mnie popieraja? Jesli zgadzanie sie z moim zdaniem mozna nazwac popieraniem, bo dla mnie poprzec kogos to zaglosowac na niego, isc za nim, zrobic cos dla niego, a ja nikogo o nic nie prosze, nic im nie rozkazuje, i nie oczekuje nic od ludzi ktorzy czytaja moje artykuly, a co do tego oskarzenia ze do wszystkich mowie "chamie ten artykul jest o takich jak ty" to juz w ogole przesadziles. Stwierdzilem to o jednej osobie, i bez tego chamie, i jesli popatrzysz na wczesniejsze jego posty, oraz gdybys widzial 2 skasowane przez adminow to przyznal bys mi racje. "woja reakcja była dziwna i bardzo nie fair - nasyłałeś na te osoby innych forumowiczów", O serio? A jak ktos mi dal tamten komentarz ktory tu wkleilem to nie podalem tej osoby imienia, i nie wiem gdzie jeszcze kogos na kogos nasylalem, to raczej inni stawiali sie za mna. Mam dosc twojej bezpodstawnej krytyki, mam dosc sluchania zarzutow bez fundamentow, albo nastepnym razem dasz mi konkretne przyklady cytowane z innych postow, z ktorych dokladnie wynika ze powiedzialem tak a nie inaczej, albo nie wypowiadaj sie wiecej. Lubie sluchac krytyki bo pozwala mi pracowac nad moimi bledami, ale to ma byc krytyka z podstawami, dobrze przemyslana, i nie napisana za przeproszeniem na ODPIER*** SIE, wkladam duzo pracy w moje artykuly, wiec niech krytyk zrobi to samo, chyba przynajmniej to mi sie nalezy.

PS Mam juz tego dosc, napisze jeszcze jeden artykul i odejde z tego forum. Nie mam zamiaru sluchaj ze ktos to popiera albo niepopiera, ze komus to sie podoba, albo nie podoba. Nie po to siedze do puznych godzin w nocy zeby jeszcze sie uzerac z ludzmi. Mam dosc, samej gry Tibi tez mam dosc, o wszystkim przeczytacie sobie w kolejnym artykule, pt. Nowe pokolenie to gówniarze, chołota, idioci, debile i durnie niepełnosprawni umysłowo.

A kiedy skończy sie czas dekadencji
fałszywych pretensji
czas umysłowej impotencji
czas poświęcony negatywnej intencji
jak wielu to kręci
mimo konsekwencji
ja preferuje relaks w rytmie roots reggae ragga
w dobie chaosu
ideana przewaga dla
chorych ambicji
całej hipokryzji
dla dźwięków w eterze