Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
oh jakaz to roznica miedzy 30 sorcem a 30 drutem
pochwal sie 1 akcja w ktrej walczyles rycem po stronie dof.
nic w wojnie zrobiles a tylko beczales ze kase gildiowa chcesz
z 300k-400k z gildiowych zes wyplakal, zamiast na exp na nasze sorce to poszly na twoje srania pierdol i outfity.
a na polu walki nic cie nie bylo.
zreszta nie pamietam by ktokolwiek plakal z tego powodu ze nowego vent nie dostales
nie wiem czy z głupoty czy celowo to robiłes - ale jak dla mnie sranie pierdół i zagłuszanie vent w czasie walki + marnowanie kasy gildiowej to jest sabotaz.
|
Różnica między moim Sorcem a Druidem wynosiła 8 leveli, i 12 leveli magicznych. W wojnie każde SD się liczy, a Ty powinieneś chyba o tym wiedzieć jako strateg... No ale nie o tym chciałem pisać. Mówisz, że 300-400k dostałem od Dofu? Powiedz mi kiedy, i w którym momęcie, bo ja jakos takiej sumy sobie nie przypominam, a Addony poszły za moją kase. Widać, że z matematyki jestes tak samo dobry, jak z kojarzenia faktów...
Jedna akcja po stronie DoF, jak walczyłem Rycem? Jak padł Draz i Morson. Wystarczy? Czy mam wymieniać więcej?
AAaaaa i jeszcze jedno, jakby Ci się chciało wyliczać, to odrazu Ci może napisze ile dostałem? 90-120k, A sytuacji opisywać nie będe, bo raczej jest DoFowi nie na ręke
Wiesz co Cors, skończ i wstydu oszczędź, nie mi, ale sobie...
~Yavimava