@madchen
Wykazales sie niczym innym tylko swoim lamerstwem -.-
Starasz sie mi udowodnic ze naction to zla gildia a jestes glupcem jesli osadzasz gildie przez 1 czlowieka. To ze odszedles przez to ze nie mogles sie dogadac z niektorymi czlonkami nie upowaznia Cie do wydawania opinii o calej gildi. Voodom jesli nie wiecie dostal szanse po HOTA quescie, potem sam odszedl bo nie gral i wrocil. Teraz ja zmarnowal.
Member Edited
Voodom has been excluded.
Sry za ten post - siara nie ?? - dzis nie zaluje nawet troche ze odszedlem z Naction
Nie nie siara, ale jesli nie wiesz to to jest temat ze zdjeciami, na zazalenia jest miejsce na forum Naction -.-
@Fure
Btw : do nie dawna myslalem ze to jest bardzo fajna guildia a nawet najlepsza na refugi ... zmienialem zdanie ...
Jesli uwazasz ze gildia nie jest fajna bo jedna osoba nawalila to gratuluje podejscia.
Nienawidze polakow bo dawno temu jeden z nich mnie okradl!
Czy to nie jest uogólnianie ? Tak jakbym powiedzial ze nie lubie nikogo kogo nick na tibia.pl zaczyna sie na F to co lamusy, bo spotkalem sie z jednym takim.
Nie mozna podchodzic do tego w ten sposob, inaczej ludzie by dawno wygineli, bo jedni uwazaja za zlych polakow inni niemcow, zydow, ruskow, chinczykow, amerykanow...
zastanow sie nad tym
Voodom zostal wywalony za lamanie regulaminu, pozatym nie wiem czy pisalem to wczesniej ale chce dowodow a tibi mi ktos napisal ze dostane ssy, mysle ze SS mad'a jest wystarczajacowym dowodem.
Klik!
|