Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2006, 01:53   #120
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER Pokaż post
Khazar omg dobra nie wazne kto by stanal na czele tej gildi to juz nie wazne.. wazne zeby wlasnie niewini ludzie nie byli krzywdzeni bo to naprawde denerwuje.. expujesz spokojnie wpada taka vincenta i mowi ze mam wyjsc bo ona ma 5% do lvl kpina a chusteczka mnie to obchodzi ile ona ma %.. pozniej teksty typu , po ang oczywiscie " ty chyba nie wiesz co to sa turtle's " myslalem ze padne ze smiechu za co te dziecko komputera sie uwaza . Btw nie widzialem u polakow z high lvl takiego zachowania .. wszystkie szopki co mnie spotkaly to ktos non pol .np przed depo temabib mial skula zrobilem miss clicka na niego chociaz bylem po drugiej stronie mapy nawet go nie dotknalem , a ten odrazu sie rzucil na mnie bo yellow skull .. mowie ze miss klick a typ " pay " No i jak mam sie z nim dogadac jak taki typ mozgu nie ma (gra mu zzarla) .. zawolal firlen i kogos tam jeszcze i mnie zajebali n/c. Wiem zaraz przyjdzie tutaj jakis polaczke high lvl i powie " Nie podoba sie tobie Arcania to zmien serwer " ludzie zaczalem grac tutaj mam np 40 lvl i nie mam ochoty zmieniac serwera bo ktos mi narzuca takie reguly.. Chcialbym zeby reszta polakow przejrzala na oczy w koncu i cos z tym zrobila . Powtarzam kazdy ma swoj rozum ludzie i widzi jak jest mimo tego nic sie nie zmienia

Odezwij sie do lidera albo vice jesli masz problem z jakims typem z DPFT...wbrew temu co ludzie mowia i mysla o nas mamy swoje zasady i jesli udowodnisz ze typ zasial PA na tobie albo pknol cie za free dostanie warna...jesli mu sie ich nazbiera dostanie kicka, proste.

Oczywiscie prosciej jest zaplacic za pro jakiemus z Turtli=p
Aro aka papa jest offline