oryginalny post by Elmer:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer
1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.
Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. [BL]To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów[/BL] ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?
(...).
|
2 wnioski wg mnie:
1) Elmer to konto sharowane - co widac wyraznie z tego postu
2) Nie jest sharowane z Xaemusem (Elmer mowi o Xaemusie per "on").
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maksim
Jesteś kompletnym idiotą, czy nie czytasz postów konta o nicku "Elmer"?
Sam napisał że sharuje konto na tibia.pl , ale to nie jest rl tibia i nie zbanujesz go mr.evul banner 
|
Moze powiesz mi gdzie user Elmer mowi/wspomina/sugeruje/twierdzi ze sharuje konto na tibia.pl z Xaemusem? Będę bardzo wdzieczny.
PS. Zamiast od razu wyzywac od idiotow, uswiadom sobie ze czasami ludzie moga nie zauwazyc jakiegos postu lub jego czesci. Czasami rowniez ty mozesz sie mylic (tak samo jak ja moge sie mylic, jestesmy przeciez ludzmi). Troszke wyrozumialosci. Ok?