Cytuj:
Wkońcu zagościli także w moim domu. Bez żadnych problemów wyszedłem dzielne z domu.
|
W końcu nadszedł ten czas, straż zapukała do mych drzwi. Albo coś takiego bo "dom" się powtarza.
Cytuj:
(...) więc wyciągłem kratę do do kanałów, gdzie podobno tam można nabić złote monety (...)
|
Heheh
Cytuj:
Przede mną ukazał się rozwścieczony i zapewne głodny szczur. Zamachłem się na niego moim sierpem niestety nie trafiłem w szczura. Szczur podbiegł i zdążył mnie ugryść w noge zadając mi lekki ból. Poraz drugi zamachłem sie na szczura tym razem celnie zabijając szczura. Niestety szczur pobrudził moje ubranie ale zwrócił mi szkody złotymi monetami.
|
Dużo ich tam było xDDD
Cytuj:
Jeden wilk ugryzł mnie w lewą noge wyrywając kawałek mojego mięsa.
|
A masz może akt własności że to twoje? Skończ z tymi "moimi" w każdym zdaniu.
Cytuj:
Mimo siły troll wkoću upadł.
|
Od kiedy trolle walczą przykryci kocem? Hahahah jam jest troll i mam bluzkę z koca!
Cytuj:
Rzucilem się na gardziel smoka i poczułem jak smok rozszarpywał powoli moje ciało. Umierałem. W ostatniej Chwili życia wbiłem miecz w gardziel smoka z nadzieją że go zabije.
|
No właśnie end jest ale powinien być wzruszający, bohaterski i piękny a nie: Zanim zginąłem zdążyłem go zabić <- i koniec. Musisz tym textem mówić, pokazywać piękno, wmawiać i tworzyć atmosferę.
Na resztę przymykam oko

jeśli to twoje pierwsze opowiadanie to jest ok, musisz po prostu poćwiczyć. Tylko nieporównuj się do innych osób bo niektórzy mają już za sobą obszerne książki

Stwórz własny styl i pisz jakąś książkę albo coś no chyba że ci sie niechce - to już lepiej niepisz w ogóle bo wtedy wychodzą najgorsze :|