Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2006, 21:28   #2578
Omo
Użytkownik Forum

Omo's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole

Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
Omo ma numer GG 1288964
Domyślny

@All
Dzieks Dzieks i jeszcze raz dzieks :*:*:*:*:*:*

Mała notka do all polaków ziomali i nie tylko WSZYSTKICH powtarzam WSZYSTKICH JESZCZE RAZ ZAPRASZAM NA MOJE 18 URODZINY W SOBOTę O GODZINIE 19
POWóD: MAłO LUDZI (Z TYCH ZAPROSZONYCH ) WPADłO DO MNIE. OBECNOść OBOWIąZKOWA. PREZENT NIE JEST POTRZEBNY PONIEWAż ROBIE TO DLA WSZYSTKICH POLAKóW I TA IMPREZA MA CHARAKTER JEDNOCZąCY NAS W JEDNOść ZAPOMNIJCIE O STARYCH KłóTNIACH I żALACH OCZYWIśCIE BEDE POTRZEBOWAL MAłEJ POMOCY OTóż POTRZEBUJE STOłOW I TO Z 10 CZY JEST TAKA OPCJA żE KTOś SKOłUJE STOłY ODDAM KASE ZA STOłY (SQUARE TABLE) KRZESłA SIE ZNAJDA ALE NAJWAżNIEJSZE Są STOłY PLZ POMóZCIE JAKOś ZORGANIZOWAć.
OCZYWIśCIE WSZYSTKIM PRZYBYłYM W DNIU DZISISEJSZYM (18.10.BR) DZIEKUJE ZE PRZYBYLISCIE I SWIETOWALIśCIE RAZEM ZE MNA

PS: Uwaga proszę wziąć swoje eq runy itp ponieważ po całej imprezie jest szansa na zrobienie paru parunastu questow ;] wszystko da sie załatwic
PS 2: musi panowac spokuj i zrozumienie
PS 3czywiscie prosze teraz na forum przedstawiac swoje propozycje wykonania questow bedziemy głosować to czy ktos zrobil czy nie to akurat tez bedzie omawiane
PS 4: Proszę być gotowym na niespodziewany atak br: Powód Duża ilość polakow to niezły kąsek dla brazoli ale oczywiscie niewiadomo czy beda chcieli wpaść
PS 5:dawać swoje propozycje co byście chceli omowic na tejze imprezie
PS 6:Sorka za pisownie ale nie chce mi sie stawiac polskich znakow za to WIELKIE SORRY
PS 7: to chyba najdłuższy post
PS 8: zapraszam do debatowania na ten temat
Omo jest offline