Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2004, 10:58   #14
Pasorzytek
Użytkownik Forum

Pasorzytek's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Pasorzytek ma numer GG 3955373 Pasorzytek ma login Tlenu pasorzytek@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eter
Czyli tak na dzien dzisiejszy mam 24 lvl i 34 mlvl jestem Sorciem. Jutro wybieram sie na porządny hunt ( poexpic ) moze skocza 2 lvl i mam dylemat . Bo nie chcialbym miec zaleglosci w mlvl . Przyjołem sobie zasade ze bede mial ( w miare jak to mozliwe ) o 10 wiekszy mlvl .. od lvl . Ale istnieje pewna granica że mlvl rosnie tak wolno ze bardziej oplaca sie expic i przy okazji spalac mane i mlvl bedzie sam wskakiwal w swoim czasie czy ??

Naprzyklad przyjac wariant ze expie z 2 lvl a potem nadrabiam to mana fluidami itp .. i powracam do zasady .. mlvl zawsze wiekszy o 10 od lvl i ponownie expie ? czy ?

Expic non-stop nie wydawac kasy na mana fluidy tylko NON-STOP exp exp i mlvl sie nie przejmowac? ( nie dopuszczam do siebie wogule takiej mysli jako szanujacy sie Sorc ) ;/

Mam dylemat i to nie maly .. tym bardziej ze nie mam pacc ( co za tym idzie mana rosnie mi wolniej )
Nie doszedlem jeszcze do takiego poziomu aby zrezygnowac z mojej zasady czy powoli mam sie przezucac na exp niz na nabijanie mlvl i spalania many nad woda czy rotach .

Prosze o madre posty ( nie chce tu o wypowiedzi osob .. nie znajacych sie na sprawach sorca itp. ) Prosze o to by post napisany pod tym tematem byl rozwiazaniem ( chodz po czesci mojego problemu ) , prosze o fachowe rady ..

thx za wszystko z gory
pamietaj ze maksymalny mlvl to 100 wiec masz zamiat miec max 80lvl?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kagan
Do 30 lv w kopalniach... ja bym w życiu niewytrzymał no ale w końcu każdy gra jak chce.

Według mnie czasem można sobie postać pod dp/domkiem żeby porobić te runki, ale niecały czas... bez mlv świat się niezawali, ja sie myśle tak:

1) Stoje pod dp klepie runy i mam z tego : mlv i kase

2) Expie i mam z tego : lv + mlv

Jaki wniosek? (ja jestem przy opcji 2 chociaż czasem stoje pod dp)

Mam większy lv ale niemam kasy, ale moje czary i tak są lepsze od pana który robi według zasady 1

Bo siła czarów = 2* lv + 3* mlv...

A zabardzo nieobchodzi mnie że ktoś mi powie że ma maly mlv.

(aktualnie 25 lv i 38 mlv)
wiesz zawsze jest tez 3 opcja mozesz na rotach robic hmm sprzedawac je expic [lvl wskakuje] i mlvl tez ci wskakije

Ostatnio edytowany przez Pasorzytek - 22-08-2004 o 11:02.
Pasorzytek jest offline   Odpowiedz z Cytatem