Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maddie
23:17 Kinoksie [51]: Fidelity is so hunted.
Kinoksie aka Academion powiedzial mi dzisiaj rano ze 3 ludzi z Fidelity ukradlo mu wartego 65k loota z mintwallin. Academion niestety nie wiedzial kto to zrobil.
probowali juz zabic kilku z nas, niestety udalo im sie jedynie z Janes'lito bo mial pz locka.
payment dla calej gildii wynosi 150k.
mam inne wyjscie niz zaplacic ?
:<
|
Wlasnie sie o tym dowiedzialem dzisiaj rano i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Jak widac Pride and honour to tylko nazwa gildi, za to ludzie ktorzy tam sa chyba nie do konca wiedza co te slowa znacza... Po pierwsze zeby palek na 75 lvlu zrobil tam loota na 65 k to musialby tam siedziec okolo 8 h (i nie wysylac loota w miedzyczasie co jest zajebisce smieszne bo nawet knajci na 100 lvlu wysylaja loot co 20/10 ton)... watpie zeby Academion tyle tam huncil ale to nawet nie o to chodzi... Nawet jesli ktos zjanil mu jakiegos loota to powinien odpowiadac osobiscie i sam placic a nie cala gildia - OMFG. Widze ze odjebujecie niezle PA bo wiecie ze nie maja z wami sznas. Chris i Neztas - Pride and honour to czasem nie wasza gildia? Ja po tej akcji nie dziwie sie dlaczego stoicie po tamtej stronie i prosze Neztas nie pierdol mi ze Academion i spolka sa neutralni.... Widac ze po prostu odpowiadaja wam klimaty szerzenia PA wiec jak ktos moze oczekiwac od was walki przeciwko temu...hahahaha