Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2006, 10:06   #179
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@ Barbin- kolo zjedz ze mnie bo widze ze o niczmym nie ams zpojecia a cigle sie madrujesz...Nie wiem czy masz do mnie waty bo mi zazdroscisz czy co?

@MM- Mozesz zaplacic ale to jest to co ci powiedzialem kiedys na priv o expieniu w kopie i jak wpada RL chealino. Mam nadzieje ze pamietasz( mialem racje?) niestety tak. Academion to nob ktory bez RL znajomosci z Chea nic by nie znaczyl. Oni teraz potrzebuja latwego zarobku i tyle

@Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl.

@ALL - wczensniej napisalem ze bedziecie padac i miec paymentsy za to ze niby jestescie RL Bezoka itp. No zapomnialem jeszcze dodac ze mozecie sie okazac looterami.

I wg was kash i bezok robia PA? wiekszosc hlvli sobie teraz spokojnie expi ale przypomne jak bylo ze mna podczas jednej war kiedy bylem neutralny. Expilem expilem Arc wygralo war bylem top-exp na serwie i wpadl po wojnie po mnie 20 lvl i mnie wyganial z cyclo. ja do niego ze bylem 1st, no za 5 min przybiegli jego kumple z arc i dostalem SDki na ryj ,ale na szczescie ucieklem. Kos powiedzial mi wtedy podczas wojny "beda nas szanowac za neutralnosc" ja dziekuje za taki szacunek, wole go wywalczyc lub stracic chara walczac o niego.
berger jest offline