Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2006, 10:51   #181
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post

@Naro- Zejdz z chrisa co go to obchodzi co jego gildia robi, dla niego sie liczy tylko to by byc w takiej gildi ktora mu zapewni bezpieczenstwo za wszelka cene by mogl spokojnie grac... mam nadzieje ze sie myle. Ja osobiscie bym nie doszedl.
Ja wcale na niego nie wchodze i nie zamierzam wchodzic... wole wchodzic na jakas dziewczyne Za to nie pozostawie bez kometarza takiego PA szerzonego wobec moich przyjaciol a mam tam kilku znajomych w Fidelity. Uwazam ze to neisprawiedliwe stawiac cala gildie w takiej sytuacji. A Chrisa I Neztasa wymienilem bo są oni czescia "Pride and honour" (cudzysłów zamierzony) wiec jesli sa uczciwi i maja jakis wplyw a ta gildie i zastniala sytuacje to moim zdnaiem powinni cos z tym zrobic. Ja tylko uwypuklilem prblem bo jelsi PA wobec jednej osoby jest niesprawiedliwe to jak nazwac PA wobec calej gildi...
I chcialbym podkreslic raz na zawsze ze nie namawialem i nie bede namawial nigdy ani Chrisa ani Neztasa ani innych Polakow z "Pah" do dolaczania sie do wojny - to ich sprawa.

Ostatnio edytowany przez Naro - 19-10-2006 o 10:52.
Naro jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.