Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2006, 12:26   #88
Drazharm
Użytkownik Forum

Drazharm's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2005
Lokacja: Londyn

Imię: Drazharm
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 168
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sqlee Pokaż post
HaHahAhahAhahAha.... Dobre Jakoś w Wanted nie pamiętam, kiedy noobcharem na akcje chodziłem, no ale nvm... Niech Ci będzie że Yavimavą nigdy z Depo nie wyłaziłem itp...

Pokaż mi filmik w którym byłem zeusem na froncie? Bo ja żandego nie mam a z chęcią bym zobaczył, szczególnie ze nie pamiętam abym nim chodził walczyć... Druidem? Hmm... Byłem 2 razy, jeden to masz na filmiku w Venore, ale wtedy Yavimava był zbanowany ( jak już wspomniałem wcześniej, czytanie boli... myślenie też? ), a drugi raz, jak potrzebowali druida na puszczanie Paraliza, a tylko mój druid spełniał wymagania i kazali mi się przelogowac... Ale z tego filmiku nie było bo akcji nie było.... Więc nie wiem skąd Ty te filmiki bierzesz? Może z OTSa?

500k? A co Ci do tego, to było moje 500k, nie Twoje, nie DoFowe, tylko moje, więc mogłem je sobie nawet wyjebać na dach depo i nie twój zasrany interes co z nią zrobiłem.

Acha i jeszcze jedno: "Cors - NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ZEUSA ZA*******AJ." Weź mi wytłumacz ocb bo Cie nie zrozumiałem.

~Yavimava
jedyna akcja ktora pamietam z ostatnich to jak corsa zabilismy razem w venore. swe uciekli i corsa zostawili do ubicia.

prawda o zlodzieju Rydzyku: http://video.google.com/videoplay?do...&q=tvn&pl=true
Drazharm jest offline