Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2006, 14:14   #89
sqlee
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
ahh yavi yavi. ja powiedzialem tylko to ze byliscie razem w gildi kumple a teraz sie jedziecie i nawiazalem do tego ze to CORS NIE WROCILES PO MOJEGO LOOTA ~ to co cors napisal to mozecie se na private message pisac ;]
a to z tym 500k to mam w dupie czy robisz anni po to zeby demon armor miec w domku....
klocicie sie o to i dlatego napisalem zebyscie skonczyli sie klocic albo na pw ;];];] ale ty odrazu jakies suche teksty : PROBLEMY Z CZYTANIEM ROZUMIENIEM.

Weź mi wytłumacz ocb bo Cie nie zrozumiałem. << Kto tu ma problemy ze zrozumieniem ;];];]
Bo napisałeś, że przejebałem 500k, i nie chodziłem na akcje Yavimavą, co jest bzdurą...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm Pokaż post
jedyna akcja ktora pamietam z ostatnich to jak corsa zabilismy razem w venore. swe uciekli i corsa zostawili do ubicia.
To ja Ci przypomne więcej akcji: Jak padł Pollbull na POHu, to kto blokował Hellgate? Jeszcze ze starszych akcji, jak padł Rula/tano etc. to kto czekał całą noc, jak reszta poszła spać? Mam przypomnieć więcej? Jak bili Gammblera i Amenhotepa na Ankrahmun, to jakoś też tam byłem... No ale widać masz zawodną pamięć....

Pozdro, Yavimava.

Ostatnio edytowany przez sqlee - 19-10-2006 o 14:15.
sqlee jest offline