Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2006, 15:04   #204
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

Dla mnie jednak ważniejsze są skillle... Skoro ktoś ma 11 level i skille dajmy na to 65/65 to chyba lepiej niż 30 level ze skillami 50/30? Dlaczego... Ponieważ z takimi skillami łatwiej wbic nam level. Idziemy powiedzmy na dwarfy, DC wychodzimy mamy level i powiedzmy 2 skille więcej (mówię o regularnym hunceniu). Mamy 30 level chodzimy i zabicie potwora zajmuje nam więcej czasu, ponieważ mamy mniejsze skille i nasze hity są słabsze... Vil nie wiem dlaczego raz piszesz, że jedno jest lepsze, a potem zaprzeczasz samemu sobie. Ja przynajmniej tak zrozumiałem Twoje wypowiedzi. Jeśli ktoś chce jeszcze jeden przykład proszę bardzo. Chcemy dostać sie do gildi. Mamy 20 level skille po 65/65. Pytanie dla knighta: 'Jakie masz skille?'. Po co? Na hunty... Im lepsze tym szybciej cię przyjmą. Pozatym co to za radocha z grania chodząc cały czas na larwy i męcząc się z nimi nabijać level. Lepiej się potrudzić wbic skille i mieć je potem gdzieś a szybko wbijać level lub wbijać kilka skilli co kilka level. To moje zdanie, każdy może mieć inne i każdy może uważać co innego za słuszne...
Kshaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem