Co może wkurzać? Może ludzie którzy chodzą i próbuja skillujących rycerzy pozabijać.Może ~100 levele którzy exetą zabierają slimy,a nawet próbują zabić cię na slimach(Kio Loko knight plx?).
I polacy krzyczący I hate BR!Chociaż sami przychodzą i slimy zabijają,mówią że ci matke zabiją bo mu slima nie oddasz,bo mu tylko~7% do sworda brakuje.
Jest coraz gorzej z inteligencją u niektórych osobników.Jak ma ten świat wyglądać? Może w przyszlości będziemy się wypychać ze sklepów jak w tibi?Wyzywać od noobów?,chodź nawet większość nie wie co to jest.
Wy którzy tak robicie pomyście czy nie można dać spokojne komuś skillować,dać sprzedać coś w sklepie bez wypychania go.To tylko gra! Hamstwem w grze nic nie osiągniecie! Mam nadzieje że niektórzy po przeczytaniu tego postu pomyślą jaki On jest w tibi i może się sprubują się zmienić.Będe szcześliwy jeśli chociaż Jedna osoba się zmieni.
PS.Wszyscy mówią że tibia to syf,ale i tak wszyscy grają w nią.Tibia ma to coś.Które przyciąga,każdy uważa inaczej.Ja uważam że to dlatego że tu dead kończy się stratą:ciężko zrobionego lvl'a,drogich itemów,i skilli.
A w innych grach?Nic nie tracisz(nie wszystkie).No i jeszcze robienie skilli.W której grze tak długo się robi skille?
W tibii jaka jest radość jak w końcu po kilku miesiącach skillowania masz te ~95/95.Którymi możesz się pochwalić,chodzić na lepsze potwory,mniejsze hity odtrzymywać.A w innych grach sprowadza się do klikania 3 przycisków.A grałem w dużo innych gier MMORPG.I mam porównanie.
Ostatnio edytowany przez Knoland! - 19-10-2006 o 15:54.
|