Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2006, 10:43   #199
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
@Chris-Moge ci wspolczuc jedynie co do RL, ale... Co do Aca to chodzi o to ze jest noobem i PA. Temu nie zaradzisz , ale mozesz cos zrobic by Aca poszedl na guardy lub na hunt zarabiac sobie na Pacc a nie wymuszac od niewinnych ludzi. Mysle ze jakis wplyw na niego masz. Ja piszac i probojac cos zdzialac podniose tylko payments badz sprawie ze beda hunted for evah.
Szkoda ze po rau pojdziesz dopiero jak bedzie hunted.
Sprostuje ci Aca probuje wyludzic 150k od gildi ktora nie jest winna bo "podobno" 3ch jej czlonkow awpadlo do mintwalin gdzie aca palkiem expil i ukradlo mu loota wartego 70k (taki loot z 6-7h sie zbiera) a dowod ze klamie? tutaj > http://www.erig.net/xphist.php?player=Academion

A co do ezekiela to jego tez chcesz ubic bo to mozna 2znacznie twoja wypowiedz zrozumiec?
z Academionem pogadam, po Rau pojde dopiero pozniej bo Chea prosil zebym mu dal ostatnia szanse(mozesz wierzyc lub nie). A co do ezekiela to jak ruszy kogokolwiek z moich znajomych-nawet noob charem-zginie. Jest dla mnie zerem, wiec sie z nim nie licze. Nie mam litosci dla pustaków.
@eze, Jeden twoj blad frajerze, uwazaj co robisz.
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline