Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2006, 13:57   #218
miki II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: From the Pagan Vastlands

Świat: aeon
Poziom: 666
Wyślij wiadomość przez ICQ do miki II miki II ma numer GG 691337 Send a message via Skype™ to miki II
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Patryk Pokaż post
Gralem w tibie i w kala.W tibie rok temu kala 1,5 lata temu czy tam 2 lata temu
Porownojac kal ma tyle bugow ze niewiem a tibia nie.Wszyscy mowia ze tibia to shit bo ma cienka grafe.Kal wcale dobrej nie ma(idealnej)ostatnio wbilem zobaczyc kala i patrze jak moj knight dziwnie wali z miecza:|.Tibia ma klimat a Kal nie.Tibia ma duzo updatow a Kal nie.Kal ma duzo bugow a tibia nie.Kal ma dobra grafike tibia nie.Z moich wnioskow tibia jest lepsza pod kazdym wzgledem procz grafiki mimo tego grafika nie jest wazna i mi nie przeszkadza no chyba ze gorsza od tibijskiej
Dla mnie nie liczy sie tylko grafika... W kalu styka grafika w 100%, poco mi jakas uber grafika zeby mi kompa cielo tylko? Kal niema update?... tu sie chyba mylisz... co tydzien sprawdzaja servery i robia jakies male (male ale sa) updaty.
W 1 musze ci przyznac racje... tibia ma duzo updatow ostatnio.... a dlaczego? bo nie przetestuja dokladnie wszystkiego potem robia 10 updatow klienta bo sa bugi i prosze cie niemow mi ze w tibi niema bugow...Pozatym na silniku takim jak ma tibia niema zaduzo co bugowac ^^
Jeszcze jedna sprawa. W ko trudno o bota czy cos co ulatwia pod jakims wzgledem gre, nie mowie ze niema ich wcale sa ale pewnie tylko dla wybranych osob ktore maja jakies dojscia, nie jak klient tibi ktorego mozna zmodifikowac jak sie tylko chce i max tydzien po upd juz sa cave boty, mc i takie rozne (mc mozna samemu zrobic w doslownie 15 sekund...)
miki II jest offline   Odpowiedz z Cytatem