Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2006, 08:14   #17
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen Pokaż post

@Oerta
Fake nie bylkiepski wrecz moim zdaniem mi sie bardzo podobal i byl oryginalny gdyby nie badna n00bow ktorzy zrobili z tematu smietnik modek by go nei zamknal...

Tak, to ja ja ten noob ktory cie wyzywal to ja we wlasnej osobie!!! muuahaha
Hmm wyzwac od Żyda? oni tez byli zniewazani przez nich i to bardzije niz polacy etc. wiec nie zyda tylko hmm... nei wiem sam wymysl

No ten ladny, ale jak juz II wojna to moze bys zaczol robic taka historyczna, a nie zmutowane korniszony (powiedzmy, poza tym czolgiem ;p), bo to niedlugo bedzie ciezko nazwac II wojna swiatowa
Dobra teraz przejzalem 1 czesc..Michael Schmu~eeee plx wez moza oryginalne nazwiska dowodcow i oficerow wyzszej rangi..jest ich duzo, poszukaj a bedzie naprawde lepiej... ;]

aa btw.
D-day... Amerykanie juz w 1941 planowali atak na na europe(niemcow), lecz nie wiedziali jak... pierwsza Afryke (Himmlera...chyba;p), a pozniej europa i niemcy zaczeli budowac juz obrone tez chyba od 1941 roku, kiedy wypowiedzieli im wojne. I nie znali dokladnej daty ataku i nazwy jaka znamy "D-Day" ;]

Jeszcze zastrzezenie do granatow, zrob zeby mialy takie bardziej "prostokatne" te ladunki, a nie takie kulki... :>
Ta bron to co to uzi ? -.-
jesli to mp38 to chyba mialy takie jakby 2 trzymania jedno normalne a drugie bylo razem ze spustem..

pzdr

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 21-10-2006 o 09:07.
Kasztaniaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem