Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rohen
@Oerta
Fake nie bylkiepski wrecz moim zdaniem mi sie bardzo podobal i byl oryginalny gdyby nie badna n00bow ktorzy zrobili z tematu smietnik modek by go nei zamknal...
|
Tak, to ja ja ten noob ktory cie wyzywal to ja we wlasnej osobie!!! muuahaha
Hmm wyzwac od Żyda? oni tez byli zniewazani przez nich i to bardzije niz polacy etc. wiec nie zyda tylko hmm... nei wiem sam wymysl
No ten ladny, ale jak juz II wojna to moze bys zaczol robic taka historyczna, a nie zmutowane korniszony

(powiedzmy, poza tym czolgiem ;p), bo to niedlugo bedzie ciezko nazwac II wojna swiatowa
Dobra teraz przejzalem 1 czesc..Michael Schmu~eeee plx wez moza oryginalne nazwiska dowodcow i oficerow wyzszej rangi..jest ich duzo, poszukaj a bedzie naprawde lepiej... ;]
aa btw.
D-day... Amerykanie juz w 1941 planowali atak na na europe(niemcow), lecz nie wiedziali jak... pierwsza Afryke (Himmlera...chyba;p), a pozniej europa i niemcy zaczeli budowac juz obrone tez chyba od 1941 roku, kiedy wypowiedzieli im wojne. I nie znali dokladnej daty ataku i nazwy jaka znamy "D-Day" ;]
Jeszcze zastrzezenie do granatow, zrob zeby mialy takie bardziej "prostokatne" te ladunki, a nie takie kulki... :>
Ta bron to co to uzi ? -.-
jesli to mp38 to chyba mialy takie jakby 2 trzymania jedno normalne a drugie bylo razem ze spustem..
pzdr