Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2006, 11:08   #1115
Kolidos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez cr9 Pokaż post
Nie chce być uznany za spamera, ale moja prośba jest dalej aktualna.....

Mam wielką prośbę do osoby która mogła by mi stworzyć wymagające dzieło o które smiem prosić.

Mianowicie potrzebuje avatar oraz sygnature dość szczegółową i choć sam z plastyki jestem cienias i z tej racji głupio mi wymagać, ale jednak gdyby ktoś podjoł sie tego zadania to prosił bym o profesjonalizm

Oto opis w/w dzieła:

Głównym elementem bedzie motor(ścigacz) ktory ma być niejako na pierwszym planie. Dobrze by było jak by obraz wyglądał jak by był w ruchu tzn: chodzi mi o dużą prędkość aby podkreślić dynamike tematu. Gdzieś na drugim planie miały by sie znajdowac zegary od motoru (prędkościomierz i obrotomierz) ktore tez emanowały by dużym przyspieszeniem. Morze też być element drogi, toru, może jakiś kask gdzies w planie czy element wydechu przód ze światłami motocykla? Nie mam tutaj specjalnych upodobań.

Kolorystyka jakaś ciemna, wybór zostawiam autorowi. Jeżeli chodzi o sam motocyk to obowiązkowo musi być to srebrne Suzuki SV1000S niżej zamieszcze linki skąd można czerpać wszelkie fotki dodatki itp itd.

http://www.suzuki-moto.pl/salon.html <<< tam nalezy wybrac Suzuki SV 1000s

Elementy zegarów mogąc być wziete z innego motocykla.

A no i oczywiście jakiś tekst. Na sygnaturze poziomy lub pionowy Napis NoNe z jakąś otoczką rozświetlenia. Natomiast poziomo grubszymi literami albo bardziej rozciągniete na sygnaturze i gdzieś na avatarze także z rozświetleniem nazwa "voital".

Z góry gorąco dziekuje.
Chłopie ! Zrobie tylko podaj mi wymiary, już wysłałem ci wiadomość PW ale nie dostałem odpowiedzi. Gdybyś mi odpisał wczoraj już cieszyłbyś się sygnatruka.
Podaj mi wymiary sygmy i avatara. Cierpliwości, napewno ktoś zrobi tylko wymaga to trochę czasu
Kolidos jest offline   Odpowiedz z Cytatem