Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2006, 23:58   #172
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Heh... Ile to już minęło czasu od mojej pierwszej pracy? Oj... Dużo... Dziś miałam okazję do małej retrospekcji - wrzuciłam wszystkie zrobione przezemnie avy dla forumowiczów na photobrucket'a. Co śmieszne większość z nich pamiętam, pamiętam nick osoby której ten av robiłam i mam nawet numery gg sporej części z nich... Taa.... Nie wiem czemu, ale ja nigdy nie zapominam takich błahostek...

A co teraz? Teraz powiedzmy, że za szybko moich nowych prac nie wstawię. Dlaczego?

1. Mało czasu.
2. Musiałabym podkosić aparat siostrze (tak, ten drogi, co robi łądne zdjęcia cyfowe w dużym formacje), bo mój skaner "prawie" pada trupem (tak, robi takie ładne paski ) i moje prace raczej się do niego nie zmieszczą

Dużo się zmieniło i powiem wam, że na lepsze - liceum i Wrocław.

Pozdrowienia dla wszystkich przyjaciół - tych których znam i tych, których jeszcze nie poznałam.

A to ostatnia praca, jaką zrobiłam na WOK. Dopiero na końcu stwierdziłam, że jest aż nazbyt osobista, no, ale w końcu takie były oczekiwania profesorki, gdy nam zadała to zadanie...

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 22-10-2006 o 18:45.
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem