Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2006, 16:31   #617
z3n3k
Użytkownik Forum

z3n3k's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azeris Pokaż post
Ostatni raz odpisuje do istoty dla której należy się tylko pogarda.
Tak to bardzo przezywam że pare postów wcześniej TO tY napisałeś do mnie na temat odpowiedzi do jakiegoś noobka. Nie mówie że Nonix jest taki czy taki tylko osoba którą kupiła ową postać gdyż sama dochodziła by do tego pare lat. Kto tu był nikim . To ja jak dzieciak chciałem się rookować podczas wojny? ale rozumiem twój wirtualny kolega cie zdradził bo wiedział jakim jesteś śmieciem. Po twoim rl photo (gdy na nie poparzyłem stwierdziłem że zrobisz kariere w programie "z kamerą wśród zwierząt") max ile lat moge dać to 15. Dalsze posty z twojej strony będą przezemnie ignorowane gdyż nie zasłużyłeś abym ci odpowiadał i mam nadzieje że reszta też cie zignoruje leszczu. btw.Pozdrów tate jak zrobił taki wynalazek.

A co ja może chciałem sie rookowac? Ty chyba nie wiesz do kogo ty to piszesz <lol> Śmieciem to możesz byc tylko ty, jak inni którzy jak ty lizali dupe Tetrowi :< No wątpie żebys ty widział moje zdjęcie bo nikt nie widział mojego zdjęcia... Więc jednym słowem to ty tutaj jesteś głupi bo nawet nie wiesz kim jestem i sobie coś tam w tym swoim "tic tacu" wymyślasz... No właściwie nie będę się zniżał do twojego poziomu... Hehe a twoji rodzice to fajni panowie też możesz ich pozdrowic. Cya
z3n3k jest offline