Knight expi wolno dopóki expi z broni. Szkoda ze tak niewielu z was potrafi korzystac z dobrodziejstwa jakim jest exori. Narzekacie na predkosc expa knighta a tak naprawde nie wiecie co zrobic zeby bylo szybciej.
Ja broni nie uzywam prawie w ogole, chyba ze mi krolik stanie na drodze i nie moge przejsc. Sova nosze ale tylko po to zeby miec lepszy def, nawet ataku na potwora nie zaznaczam. Caly moj exp polega na tym ze luruje sobie kilka mocnych potworkow na raz i atakuje z exori na full def. Exori to normalny czar wiec nie ma znaczenia czy mam akurat def czy atk, obrazenia zawsze są liczone tak samo. Mam prawie 2k hp wiec moga mi 2 dle spuscic maksymalne combo (szansa na to nie wynosi nawet 1%) a ja nadal bede żył. Rozrzut exori nie jest duzy - zadaje obrazenia w przedziale 250-450. Nie zdazylo mi sie zebym na obecnym poziomie trafil ponizej 250. (dla porównania - z broni nigdy nie trafilem powyzej 250

) Armor potworow tez wielkiej roznicy nie robi, niby to czar fizyczny ale w demona wchodzi prawie to samo co w warlocka/draga/banshee, trzeba by dokladnie przeliczac zeby dopatrzyc sie roznicy.
{na tym forum nie rozmawiamy o botach }Tak wiec caly czas tylko sobie luruje potworki i bije exori w kilka. Dobre nawet na guardy (5+ wokół siebie i exori, zawsze padaja na 1 hit

) Koszty ponosze niewiele wiekszy niz przy expieniu z broni (bo jednym atakiem zalatwiam kilka) a szybkość expenia zwiększam w ten sposób przynajmniej dwukrotnie. (zalezy jeszcze od tego na jakich potworkach, na dragach to 3-4 razy

)
PS.
Jak mi sie nie zwroci i bede sporo w plecy to ide poblokowac dla kumpli demki i mam na kolejny tydzien expa. Ale przewaznie sie zwraca. Sorce i druty nie sa w stanie expic tak szybko jak ja. (exori mort zadaje obrazenia tylko jednemu potworowi na raz)
Nie dajcie sie oszukiwac żółtodziobom ktorzy mają mniej niz 50 lvl i gadają ze jak jesteś knightem to powinieneś expic z broni. Bo to akurat gowno prawda.

Moze do 50-60 lvl na elfach tak, ale pozniej sa za male hity. Np ja ledwo co guardy z broni zabijam. (jednego guarda z sova biore srednio na 4 hity

) A z exori zluruje sobie 8 guardow i zabijam jednym strzalem 8 guardów. Sami oceńcie co jest fajniejsze.

(oczywiscie nie na guardach expie, dalem tylko dla przykladu zebyscie to zrozumieli)