Temat: Irlandia
Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2006, 19:20   #17
Rohen
Użytkownik Forum

Rohen's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2005
Lokacja: Doki...

Stan: Aktywny gracz
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rohen Rohen ma numer GG 8666502 Rohen ma login Tlenu Tlen is stupid Adres Jabbera do Rohen
Domyślny

No to cie musze zmartwic Badzo
Za czasów komuny moja mama (sprzedawczyni drobiu) i tata (budowlaniec) do tego ciotka bezrobotna babcia jako sprzedawczyni warzyw i dziadek jako komendat milicji zarabialo ogólem 8.400 zł... Stać nas bylo na wszystko... Niestety komuna upadła dziadek poszedl na emeryture babcia umarła mama sprzedawałą rzeczy używane (lumpeks) a ciotka pracuje w urzędzie pracy... wiesz ile zarabiamy? (woda+prąd+jedzenie+internet+zwierzeta) zarabiamy okolo 3.5 tys zl z czego odejmujemy to wsyzstko i wychodzi nam 1.5 tys zl i jak ku*wa zyc w tym kraju? w irlandi za sprzątanie zarobia Polacy spokojnie 5 tysiecy... do tego dojda kredyty pozyczki do splacenia... ALL! wiec nie mow mi ze zycie jets najwazniejsze bo w tych czasach pieniadze grają główną muzyke.. No i jescze jedno moja mam ma 46 lat a w Polsce ludzie nie biora kobiet do max 40 lat ;/ w irlandi wezma nawet babcie...
Sarki za blody aly mam dyslekcje, downa, wodoglawie, hifa, ejca, raka piersi, podraznienia macicki, porozenie mozgowe, ajchaimera, chorobe wscioklych krow, wscieklozne, parkonsne, padaczki, paraliz glywy, ptasko grype, wade serco, jedna nogy krutsza od drugijo metr.
Zaluje ze jestem Polakiem...
Rohen jest offline   Odpowiedz z Cytatem