Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2006, 21:43   #13
grzysztof
Użytkownik Forum

grzysztof's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colard Pokaż post
Skille sa istotne dopoki expi sie z broni czyli gdzies do 60-70 lvl. Potem bron zadaje juz zbyt male obrazenia jak na ilosc expa wymaganą do nastepnego lvla, wiec ja odstawiamy i expimy z exori,
Funny :> Bron jest podstawowym narzedziem nabijania expa w rekach knighta do 100 levela dopiero pozniej expimy bron + runy w celu zwiekszenia szybkosci, ew. od 90 jesli mamy duzo kasy, wczesniej jest to poprostu bardzo nieoplacalne.

Cytuj:
stosujemy broń do zarabiania kasy na manaski ale to wtedy bijemy slabe mino ktore wymagaja 50/50. Ja od 80 lvl bron nosze juz tylko do obrony, nawet nie zaznaczam ataku na potworki. (chyba ze królik mi stanie na drodze i nie bede mogl przejsc to wtedy go zaatakuje z broni )
Jesli ty na 120 levelu zabijasz dla kasy zwykle mino to naprawde mi Ciebie żal.

Cytuj:
Na 100+ exp z broni jest katastroficznie wolny. Np na dragach mam sredni hit z broni za 100 w jednego draga, podczas gdy z exori uderzam w przedziale 250-450 (srednio ~375, a 250 to wiecej niz mój najlepszy hit z broni) w 3+ dragi naraz. Więc sami oceńcie co sie bardziej oplaca.
Exori moze i jako tako sie oplacaca, ale nie zapominaj ze gdy bylo juz co najmniej paru knightow 200+ a bardzo wielu powyzej 150+ nikt nie uzywal exori na potworki slabsze niz behemoty, bo wymagalo wiele many ktora regenerowala sie w ten czas u knighta niewiarygodnie wolno. Morał jest taki ze nieuzywajac exori da sie expic knightem moze i wolniej ale oplacalniej i wystarczająco.

Cytuj:
Ja bym ci radzil wyskillowac postac na tyle zebys mogl spokojnie expic na elfach (bo to wlasnie tam nabija sie 60-70 lvl) czyli zrob 65/65 i będzie cacy, na wyższych poziomach i tak z broni wiele nie zdziałasz.
Aff znow gadanie o elfach, ale mnie to zaczyna juz smieszyc, dawniej nikt nie chodzil na elfy a ludzi levele robili bez problemow, teraz wszyscy tam chodza a expa ni ma bo wioska jest miejscowka dla max. 2 osob a przebywa tam srednio po 5 osob.

Ostatnio edytowany przez grzysztof - 22-10-2006 o 21:44.
grzysztof jest offline   Odpowiedz z Cytatem