Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2006, 21:47   #624
Kapix
Zbanowany

Kapix's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
Kapix ma numer GG N.I.E.W.A.Ż.N.E.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tekisho Pokaż post
Azeris tak wszystkich wyzywasz i wyzywasz.
Wiesz....nie trzeba byc nawet graczem kyry zeby zorientowac sie ze na tym forum aktualnie ty jetes najbardziej ponizany i krytykowany widocznie sobie cos przeskrobales
tak btw. nie krytykuj czyichs zdjec bo sam piekny nie jestes .
Jak zobaczylem raz twoje zdjeice z rl to mi sie smiac chialo...
W tibi taki kozak a na rl taka chuda ciota
niestety...wiele osob w tibi odgrywa "bohaterow" i sie panoszy na servie a dzieje sie tak za sprawo ich nieszczesliwego zycie w rl
ja nie wiem azerisq ale moze cie w szkole tempili?moze cie w domu nie chcą?
Dlatego wyzywasz sie na grze...Wszystko co mowisze moze ma i jakis "mały" sens ale to dziala przeciwko tobie.Wspomnailes w ktoryms tam poscie ze ktos tam bierze gre wirtualno za prawdziwo.A samo co masz 120+lvl grasz po 15 h na dobe i co?moze ty nie jestes maniakiem tibi?owszem jestes i to wiekszym niz osoby jakie oto posodzales
Nie zebymbyl za Azerisem, ale irytuja mnie twoje wypowiedzi. Inteligencja to ty nie grzeszysz. Jesli chodzi o zdjecie to pokaz swoje, wszyscy sie posmiejemy. A wracajac do Azerisa to przeszkadza ci w nim to, ze w przeciwienstwie do ciebie potrafi spelnic to co sobie zalozy i ma silna wole i potrafi wbic ten 100+ lvl? Owszem ;] moze i byl maniakiem tibii ale juz nie jest... tak wiec zejdz z niego.

Podsumowujac: dla mnie to ty jestes najbardziej ponizany i krytykowany oraz najbardziej zalosny, tak wiec wyjdz.
Kapix jest offline