Cytuj:
Funny :> Bron jest podstawowym narzedziem nabijania expa w rekach knighta do 100 levela dopiero pozniej expimy bron + runy w celu zwiekszenia szybkosci, ew. od 90 jesli mamy duzo kasy, wczesniej jest to poprostu bardzo nieoplacalne.
|
Przeczytales poradniki i pieprzysz glupoty. Spróbuj trafić za 250 z broni.

Ja z exori uderzam srednio za ~375 w 3+ dragi. Explo jest dużo mniej opłacalne niż exori (mniejsze obrazenia, wiekszy koszt, mniejszy zakres działania)
Cytuj:
Jesli ty na 120 levelu zabijasz dla kasy zwykle mino to naprawde mi Ciebie żal.
|
A gdzie ja napisałem ze tak robie? O_o
Cytuj:
Exori moze i jako tako sie oplacaca, ale nie zapominaj ze gdy bylo juz co najmniej paru knightow 200+ a bardzo wielu powyzej 150+ nikt nie uzywal exori na potworki slabsze niz behemoty, bo wymagalo wiele many ktora regenerowala sie w ten czas u knighta niewiarygodnie wolno. Morał jest taki ze nieuzywajac exori da sie expic knightem moze i wolniej ale oplacalniej i wystarczająco.
|
Regeneracja many nie jest zadnym problemem, wystarczy popijac manafluidy. Jak wystarcza ci 50k/h to tak exp, mi nie wystarcza dlatego biję z exori.
Cytuj:
Aff znow gadanie o elfach, ale mnie to zaczyna juz smieszyc, dawniej nikt nie chodzil na elfy a ludzi levele robili bez problemow, teraz wszyscy tam chodza a expa ni ma bo wioska jest miejscowka dla max. 2 osob a przebywa tam srednio po 5 osob.
|
Bo elfy sa najlepsze dla knighta na niskim lvlu.
Cytuj:
Wyjdz -.- Jestes smieszny poprostu knight 122 level nieuzywa wogole broni do expienie... Zastanow sie nad tym co mowisz wogole koles. Proste jest chyba ze taki levelu np od 100-101 niewbija sie w 3 godziny -.- troche cierpliwosci No ale wkoncu to twoja teoria na expienie...a ty czasem niemasz tego 122ek na ots jakims?
|
Ja vs Dragon:
z broni: srednie obrazenia = 100, potrzebuje 11-12 hitów (uwzgledniajac takze leczenie sie draga) na zabicie pojedynczego smoka
z exori: srednie obrazenia = 375, majac prawie 2k hp moge sobie lurnac do 5 dragow naraz i nawalac (potrzebuje 3 strzalow zeby zabic 5 smoków)
Jakieś wnioski? -.-