Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mogrim
"Nie było żadnych terrorystów ani porwanych samolotów uderzających w wieże WTC. Samoloty istniały jedynie na ekranach telewizorów i od tamtej pory istnieją w naszych głowach, a same wieże WTC zostały zniszczone w wyniku kontrolowanego wyburzenia."
Przecież faktem jest, że samolot (lot 93) został porwany, a jego pasażerowie zdzwonili do swoich rodzin i mówili, że zostali porwani przez terrorystów a ich samolot ma prawdopodobnie uderzyć w biały dom (rozbił się gdzieś indziej, nie pamiętam już) oraz wiedzieli, że WTC zostało zniszczone. I amerykanie mieliby porywać swój samolot, rozbić go gdzieś hen, żeby uwiarygodnic atak na WTC którego nie było? Nie lubie teorii spiskowych. Prawda wyjdzie na jaw prędzej czy później.
|
Głosy zostaly podrobione przez CIA (prosty dowod:
Stuardesa Otty Long czy jakos tak dzwoni do wiezy i mowi (podczas porwania)
-Samolot zostal porwany
o! zabili jednego z pasażerów mój boże? mój boze! (jak by jej mowili)
Prawdziwi zostali przetransportowani do biura CIA albo zabici...
Oficjalnie jest cos takiego:
Dwa samoloty porwane uderzaja w WTC jeszcze SAMOLOT BOEING 757 (o dlugosci nie pamietam ale cos bodajze 100 metrow albo i wiecej wbija sie w malutka na 6 metrow dziure) dalej lot 93 mia luderzyc w bialy dom ale no coz "Amerykanscy Pasazerowie cwiczacy Kung Fiu" spadli na ziemie przed Bialym Domem. Pozniej zawalaja sie 2 wieze WTC dlateego ze paliwo rozstapia prety metalowe ROFL... po prostu brednie... Wiecie czem uzabili Kennediego? bo sprzeciwil sie operacji Northwoods ktora miala na celu wlasnie zniszczenie WTC...by rozpoczac wojne z Kuba...a kto go zabil? aaa CIA... tak... wszystko bylo po kolei wyburzane (w srodku wtc w scianach) przez Condolezze Rice i Busha... ludzie zostali zabici w 2 samolotach i sterowano samoloty systemem Global Hawk (fajna nazwa

) (WIDAC TO TUZ PRZED ZDERZENIEM SIE SAMOLOTU Z WTC PILOT NIE MOGL WYKONAC TAKIEGO MANEWRU PRZED SAMYMI "SZYBAMI" WTC) ech... wiecie mam ochote przejsc sie do Busha wziasc konferencje prasowa na zywo w tej chwili przystawic mu lufe pistoletu do tego swojego szatanskiego muzgu i niech mowi...